7 de gen. 2008

La tecnologia dels 80

Gràcies al nostre fidel oient Armand, hem donat amb aquest documental sobre el canvi tecnològic que varen significar els anys vuitanta.
Quan l'he acabat de veure, m'he aixecat de la cadira i he cridat. "Jo vaig viure en primera persona tot això i estic orgullós d'haver-ne format part..." just en aquell moment la meva dona m'ha dit que callès si us plau, que no escoltava el telenotícies.





3 comentaris:

Armand ha dit...

Aquest video justifica l'existència de la generació digital. La gent amb inquietuds i que varem viure l'adolescencia en aquella dècada la recordem amb molta emoció. Hem quedat marcats i "condemnats" a no oblidarla (e inclús intentar reviure-la) per sempre.
Endavant amb el blog!!

Albert Murillo ha dit...

M'encanta el moment que el locutor diu: "..si Vd. tuvo la suerte de ser niño en los 80..."

visca, visca aquest reportatge !!

STAR, Blasco què us sembla?

Em fa gràcia quan diuen el "pacmen"

Skyblasc ha dit...

Entranyable si més no. Crec que tens raó en la frase. Ser nen als 80 va ser una sort, però afegiria més :" si Vd. tuvo la suerte de ser un niño AMERICANO en los 80..." pq malgrat nosaltres varem poder viure moltes d'aquetes coses sempre em va quedar l'enveja de disfrutar com els nanos de les pelis americanes d'un món de gadgets i merchandising. On no hagessis de ser un "raro" per preferir els còmics i els videojocs a la pilota de l'hora del pati.