30 de des. 2008

The Simpsons: the game

Estic flipant. Fa dies que m'he enganxat a un videjoc: "The simpsons". La pel·lícula m'havia semblat normaleta, millor potser que els darrers capítols, que han caigut massa en la meva escala de gustos particular. Però el videojoc és una altra cosa, és un punt i apart en la carrera dels dibuixos animats de Matt Groening.


I per què? Doncs ben fàcil; només en un videojoc dels Simpson es pot menysprear a aquells que odien els videojocs fent que Marge sigui el seu representant número 1 i que vagi pels carrers convencent la gent de que ha de destruir totes les publicitats de "Gran Theft Rasca", el videojoc de moda que tots els nens de Springfield volen tenir.

I no només això, Homer participa en un concurs de menjar hamburgueses a la fàbrica de Duff, Bart i Lisa han de buscar al professor Frink segrestat per Donkey Kong en un nivell de Super Mario -on trobem referències a Sonic, Megaman, Ryu i alguns altres-, Bart i Homer intentaran salvar el món d'un atac alienígena...

Tantes coses i tan divertides, que no paro de riure. M'encanta. És el videojoc perfecte per passar l'estona rient, i jo que el tenia totalment aïllat!

1 comentari:

Anònim ha dit...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心