23 de jul. 2006

PAC-MAN: Laberint de passions

Hi ha en el mòn dels videojocs autèntiques icones indiscutibles. Més enllà de la seva associcació amb sistemes concrets, jocs com Pac-Man han sigut una revolució cultural i generacional, posant les bases del que després seguirien altres "personatges" com Sonic o Mario.

Ens endinsem doncs en el laberint de Pac-Man en busca de les càpsules de Història que els nostres Game Màsters ens han preparat.

Entreu al BLOG del programa dedicat a PAC-MAN

5 comentaris:

Sagaroina ha dit...

GENIAL!!

Espero que tingueu molta sort en aquesta nova etapa. Sóm molts els vostres seguidors dels temps del GameOver celebrem tornar-vos a sentir tant en forma com sempre.

Espero però que tracteu també temes nous i no només repetiu els del GameOver ;-)

capzo ha dit...

Molt bé el primer programa, quina alegria!!!
Tan entretingut com sempre, divertit, informatiu i serios a la vegada, una fita molt dificil d'aconseguir, encara més, per un programa sobre una temàtica, com els videojocs, que ha estat etiquetada pels que ho veuen desde fora, com de jocs per a nens.
Els nens, hem crescut, i ens es totalment compatible jugar als videojocs, tan actuals com de els de sempre, amb la resta d'activitats diguem, habituals d'una persona "normal"
Els videojocs no son cosa de frikis. (bé, alguns jocs en concret, potser si, que hi farem)

Kapital ha dit...

Este programa es una bendición! Os venia siguiendo desde Game Over y la verdad es que dignifica los videojuegos y todo su mundillo (que buena falta le hace!).
Làstima que no pueda ser en castellano para que lo pueda escuchar mucha más gente!!! Pero no se puede tener todo!

Skyblasc ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris :)

Tot això ens anima molt i espero que ens permeti aconseguir una temporada de debó. Per això ens cal el vostre suport i les vostres opinions. Animeu a tothom que ens escolti a dir la seva al Blog

Qualsevol cosa: peticions, sugerències, aclaracions, o si trobeu errades ( a nosaltres també ens passa!) feu-ho saber al Blog, que precísament per això el tenim, per poder tenir una millor comunicació amb vosaltres.

Recordeu que hi ha el Blog general i un blog dedicat a cada programa.

Roger ha dit...

Sort i endevant

Llàstima que ara fins al dia 10 de setembre no us podrem escoltar, però de moment, us felicito per la bona feina que feu.

M'ha agradat molt la secció de l'Ariadna, una molt bona idea.

Un suggerimen: estaria molt bé que publiquessiu el podcast al iTunnes.

Moltes felicitats.

PD : perquè feu un nou blog per a cada porgrama ?