31 de maig 2008

Final Fantasy XIII: encara no?

Haig de dir que sóc un fan dels jocs de rol orientals, m'encanten coses com Valkyrie Profile, Final Fantasy, Grandia o Xenosaga, per citar uns quants d'estils una mica diferents (no massa).



El cas es que gairebé cada inici de consola de Sony ha esperat, i gaudit, d'un joc d'Squaresoft. Recentment hem tingut per fi un Final Fantasy totalment nou per PSP, un que forma part d'aquella tripleta NDS, PSP i PS3. I és clar, tothom espera que la "bomba" arribi amb FFXIII, encara que no pas el primer joc d'SquareEnix per PS3.

Aquests dies hem sabut que FFXIII (tretze, els números romans costen de llegir) sortirà primer al Japó al desembre, i poc després a USA i Europa. Diuen que al mateix temps, també ho van dir de la PS3 i de Metal Gear, i de moment sembla que només Konami podria arribar a complir la seva promesa.

I jo em pregunto, reflexiu que sóc, tan bons es consideren els d'Square per endarrerir els seus projectes estrella? Perquè l'últim gran èxit per PS2, el dotze, va agradar tant com va decebre, i potser mica en mica els seus grans títols seran aviat oblidats.

Un vot de confiança per Square, recordar-los des d'aquí que companyies més grans han caigut i que la 360 ha portat al software de consola companyies americanes i europees, les quals poden superar l'interès fins i tot dels japonesos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

nalabarry Take a piece of me