4 de maig 2008

Ikaruga

Fa més de mig any que tinc la 360, va ser un dia de consumisme extrem quan vaig veure l'oferta del Carrefour en un fòrum (Xbox amb HDMI + Halo + Gears of War) i li vaig comentar a l'Albert Garcia. Començaments d'octubre potser?



El cas és que ens la va comprar (jo era fora) i penso que va ser una decisió molt encertada; tret del soroll que fa el DVD quan comences a jugar i que 20GB de disc dur ara em semblen insuficients tot ha estat alegries.

Tot i així me n'adono que els jocs que m'han marcat estan al servei de descàrregues online, Ikaruga n'és un exemple.

Vaig comprar un Arcade Stick en el seu dia per la Dreamcast per "culpa" seva, tot i que al final no vaig tenir l'ocasió de comprar-lo a playasia i ara no goso pagar lo que demanen per ell els desaprensius :-) En canvi, el puc gaudir en una tele HD i flipar amb els vídeos al youtube.

El teniu per 800 punts microsoft en 360 i em sembla recordar que també està per la Wii. És un delicte castigat amb fer-vos jugar al "Barbie super stars" si teniu una d'aquestes consoles i no us el baixeu.

Prometo anar a casa vostra i verificar-ho! ;-)

3 comentaris:

Albert Garcia ha dit...

Saps si poden jugar-hi dues persones online?

Gustavo Benéitez ha dit...

A les reviews diuen que sí, que te "co-op" online. Jo no he pogut verificar encara, però l'Albert Murillo també el té, és hora de fer un vol!

Albert Murillo ha dit...

avui provaré, però juraria que no