15 de maig 2008

Muy pronto seré invencible.

Deixeu-me recomanar-vos un llibre que apareix avui (en castellà) i que està escrit per Austin Grossman.


Aquest home prové d'una familia d'artistes, escriptors, pintors, etc... però una de les gràcies és que va ser un dels dissenyadors de Lara Croft Legend o de System Shock entre molts d'altres videojocs.
Llibre de 352 pàgines que parla d'uns superherois molt a l'estil Heroes i que us ben prometo que enganxa des de la primera plana.


Els noms dels protagonistes: La Estraordinaria Fatale i el Doctor Imposible. Ha rebut molt bones crítiques i crec que és una bona oportunitat de llegir en novela als superherois que tant bé es mouen en còmic i en videojoc.
Aqui us poso una xerrada de l'autor d'una hora (!) on ens n'adonarem d'una cosa que m'encanta: la passió que desprén. Personalment quan hi veig passió no m'han de donar gaires explicacions més.


3 comentaris:

Albert Garcia ha dit...

Hum... Una història de superherois que prescindeix de les imatges i que es vertebra només de paraules...
Interessant, sí senyor.
No sé si han existit relats similars, però cadascun dels capítols de Watchmen anava precedit d'uns textos molt llargs però que eren impressionants.

Skyblasc ha dit...

De fet no anaven precedits, si no a posteriori ( almenys en l'edició de Zinco original). Eren unes memóries d'un superheroi de la Golden Age ( els anys 30) del milte del Superheroi Americà.

És un recurs d'inmersió en l'ambient que Moore utilitza també en League of Extraordinary Gentlemen, amb unes suposades novelacions de les aventures de Quatermain.

Albert Murillo ha dit...

però què dius Blasco..!què dius!