30 de jul. 2006

TETRIS: El joc que va venir del fred

Quant Pajitnov va decidir portar la seva passió pel joc matemàtic del Pentominos als ordinadors, no sabia que estava a punt de iniciar una de les més grans batalles legals que es recorden. Només igualada per la verdadera conmoció que el seu concepte va causar entre els jugadors. Amb el nombre de copies venudes més gran després de Mario Bros, aquest joc que va inventar un nou génere ens va mostrar a molt que més enllá del Teló d'Acer hi havia vida, i molta genialitat per descobrir.

Entreu al Blog del programa dedicat al TETRIS

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig sentir el programa i és molt bo! La veritat és que està molt bé poder sentir parlar de temes com aquests a la nostra cadena "nacional"! De totes maneres estaria bé que no repetissin tant els temes que ja havien fet abans... Els que ja els havíem escoltat ho podrem trobar repetitiu (no és una crítica, que consti! és només un comentari!

Anònim ha dit...

Voldria saber com es pot aconseguir un Tetris original de la Game Boy. El vaig tenir molts anys i el vaig perdre i m'interessaria recuperar-lo! Algú em pot donar alguna pista sobre com aconseguir-lo? Gràcies! I sort amb el programa!

Anònim ha dit...

superstar, si cerques "tetris game boy" a ebay (casa de subastes i localització de tendes particulars online) probablement el trobaràs. És una de les webs més visitades per a coleccionistes de videojocs vintage, ja sigui per vendre o comprar videojocs ;)

En quant al programa, m'agrada molt i procuraré escoltar-lo sempre que pugui, que serà sovint gràcies al fet de poder descarregar-lo d'internet :)

Ahir vau comentar que a Capcom ofereixen feina per anar a Osaka a fer les localitzacions de jocs en espanyol... tinc un amic que va fer l'entrevista fa un parell de mesos i l'han agafat! Quina aventura que li espera :)

Anònim ha dit...

voldria felicitar a l'equip del programa Generació Digital. he enviat un correu al email que es dóna al programa però no he rebut resposta. es llegiran en els pròxims programes els correus que envia la gent? el millor de tot és poder descarregar el programa en mp3 a la web de catradio ja que no el puc escoltar a l'hora que surt en directe.