12 de set. 2008

El final de Super Mario

No, no és el final del lampista, és només el final hipotètic que imagina el creador de "Family Guy", també conegut com a "padre de familia".



Sembla que al final Mario només volia un petó de la princesa, clar que això es pot interpretar de moltes maneres. Si recopilem el número de vegades que Mario ha salvat la princesa de Bowser em sembla que Nintendo encara no està per acabar la seva història i dir-nos que passa entre ell i Peach...


Us deixo un curiós ranking dels deu dolents més dolents de la història dels videojocs. Val a dir que mai no em vaig acabar "Starcraft", jugava amb una de les faccions, no recordo quina, i quan estava a punt d'arribar al final em llençaven una bomba nuclear sobre les tropes i apa, deu siau! Havia de tornar a començar de zero i a mi lo de repetir missions em fa molta mandra!

3 comentaris:

TimeDevouncer ha dit...

Brutal el final del video! xD.

Sobre la llista de IGN...buffff, el numero 1 també es genial jeje, encara que trobo a faltar a alguns enemics mitics com:

- Lan Di (Shenmue)
- Willy (MegaMan)
- Ridley (Metroid)
- Ganondorf (Zelda)
- Kefka (Final Fantasy VI)

I sobretot...i encara que Psycho Mantis m'encanta... Revolver Ocelot (sobretoto desprès del MG4).

P.D. Per cert, felicitats pel programa. Soc un nou oyent i estic encantat amb el programa i el trobo molt divertit i ben fet.

Saluts

Gustavo Benéitez ha dit...

Moltes gràcies!

He sentit tanta gent dir que FFVI és molt bo que al final l'he de jugar, em penso que el tinc en una compilació per PSX. L'Albert Garcia també se l'ha passat...

Anònim ha dit...

aqui us deixo un bon video musical de mario tb. brutal :D
quina paciencia.. no?

http://www.youtube.com/watch?v=tIRCzbBB99E&feature=related&resnum=13

Felicitats pel programa!