14 de set. 2008

Fallout 3

Acabo de veure els cinc vídeos que ha penjat Microsoft en el Bazar Xbox Live d'aquest joc -imagino que també hi són en l'Store de la Playstation Network-, i la veritat és que ja estic convençut de perquè es va nomenar "Fallout 3" el millor joc del passat E3.


L'aspecte gràfic és increïble, tret d'algunes "rascades" puntuals que es veuen en el vídeo en moments on s'obre molt el plànol de la càmera, hi ha unes textures, una recreació d'una ciutat en runes i una decadència tan abrasiva -el sol brilla amb ràbia sobre cases destruïdes- que no sembla un joc purament de rol.


A més, el sistema de lluita promet, això de que puguis canviar del mode FPS al mode "rol de sempre" per inserir sobre un punt feble de l'enemic donarà molt de joc, segur. M'ha deixat bocabadat, encara estic al·lucinant amb la mansió del final, una mena d'hotel reconstruït i reproduït amb tota mena de detalls.

L'heu de veure per jutjar vosaltres mateixos, sortirà el 31 d'octubre posa en els vídeos, espero el joc amb impaciència.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La torre que apareix al fons de la segona imatge s'assembla una mica "massa" a la Citadel de Half life 2,no?

Per cert, he vist que el joc arribarà censurat. Una cosa que ja no és extrany en el món dels videojoc...

Gustavo Benéitez ha dit...

No fotis!
De totes maneres tots els jocs de la 360 me'ls compro a USA si funcionen bé, ens timen amb els preus...

Unknown ha dit...

Juraria que a tots els païssos arribarà aquesta censura. America,Europa i Japó rebran la versió australiana del joc que s'ha tingut que adapatar per poder-se publicar allà. La bona noticia és que la censura només inclou un canvi de nom de drogues que hi ha al joc. És a dir, que s'inventaran els noms i rai.