28 d’oct. 2008

Totes? Cap?

Els membres del generació digital estàvem aquests dies enfrascats en una discussió, cal tenir les tres consoles de nova generació? Amb una wii i una del tàndem PS360 hi ha prou?


El cert és que a mi, davant aquesta discussió, m'ha tornat la vena retro i em vull fer amb una Saturn japonesa, ja en tinc una però no va massa bé. I en el seu dia vaig veure el Darkstalkers a pantalla completa, i els crossovers de Capcom i tinc uns quants shooters que han de testar la Saturn.

Calen les tres consoles? Resposta: sí. I la 3DO, i la Jaguar, i la Amiga CD32, i tantes altres... ja m'agradaria a mi que algun de vosaltres m'ensenyés fotos de la seva col·lecció, i si té un Radiant Silvergun que me'l deixi provar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que no perquè sobretot, si jugues en línia, no existeix temps suficient com per gaudir-les totes.

Jo les he tingut les 3, ara en tinc 2, vaig decidir vendren una i la veritat és que jugo un 99% del temps a una d'elles.

Generació Digital ha dit...

Quines tens?

Anònim ha dit...

Doncs jo les tinc totes ja que cadascuna aporta lo millor dins la generacio (he de reconeixer que soc una mica fanatic de la tecnologia i els jocs) encara que la wii nomes la faig servir en moments de companyia amb la meva germana, casi sempre jugo a la Xbox 360 i videos i algun altre joc a la PS3 (me costa molt tenir temps per a totes si a mes estic dins el WoW).

P.S. Jo en tinc una de Saturn Blanca japonesa amb el Shin Butoden pero no te la venc :P