19 de febr. 2009

Xavier Carrillo al MWC2009. Escolta'l només aqui.


Ahir a la tarda vaig assistir al moment que més m'interessava del congrés mundial de mòbils. Una conferència que donava pistes del què ens trobarem els propers anys en joc de mòbil, una indústria absolutament efervescent amb l'entrada dels nous dispositius com l'iPhone.
M'ha sorprés desagradablement la poca concurrència de públic, més que res perquè estàvem davant de Martin Blomkvist de SONY ERICSSON, Alex Caccia de IDEALWORKS 3D, Volker Hirscht de CONNECT2MEDIA i Xavier Carrillo de DIGITAL LEGENDS.
El català està absolutament centrat amb Dance Fabulous de N-GAGE amb la col·laboració d'un ex-Eurithmics a banda d'altres tres o quatre produccions secretes.



Podeu baixar-vos aqui la xerrada en anglès. Podreu conèixer detalls de la versió de Kroll que els de DIGITAL LEGENDS estan fent pel mercat japonès i que es dirà Dragon's Sword, the Legend of Kroll i detalls dels costos que es necessiten per fer un videojoc per aquesta plataforma.

3 comentaris:

Nacho L ha dit...

Home, normal que no hi anés gaire públic perque entrar al MWC val una mega-pasta, així que si no tens passi de premsa esta dificil. A més, el que es mou més en aquest congres es hardware i components, no hi havia gaire emfasi en el contingut en general i jocs en particular.

L'any passat encara va estar be perque estava el DOID al pabelló d'Espanya.

Albert Murillo ha dit...

Estic d'acord.
I a més era dijous migdia/tarda i tothom fotia el camp.

De totes maneres la xerrada posterior tenia més gent.

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies