22 de jul. 2007

SUPERHEROIS

Programa emès el 22 de Juliol

Marvel i DC. SuperMan, Spiderman, Batman, etc... Els grans herois del còmic americà han sigut sempre objecte de llicències de Videojocs. Però per què sempre han sigut tan mal aprofitades? Com és que entre els pitjors jocs per a molts sistemes sempre hi ha apareixen algunes d'aquestes llicències ( on Superman té el dubtós honor d'una de les pitjors adaptacions amb el Superman de Nintendo64)? Sembla com si els herois autòctons del món dels Videojocs no deixin apenes espai per aquests nous vinguts. Però malgrat això, el còmic i el videojoc han tingut relacions estretes tant per les nombroses adaptacions en forma de còmic d'històries provinents de videojocs, com els videojocs que juguen amb l'estètica del còmic ( Comix Zone de MD o la tècnica del Cell Shading)

Curiosament, mentre que els personatges de còmic han tingut molt bones adaptacions al cinema, no ha sigut a la inversa on és difícil trobar una película basada en videojocs que sigui decent.


PERDUDA EN EL TEMPS
Olga ens parla de l'any 1993, l'any de la mort de Superman

ASCENSOR

Albert Garcia ens porta el que puja i baixa en el món dels Videojocs.
BAIXA: Salvar el món. Els jocs massa foscos per l'estiu.
PUJA: Reivindicar els jocs amb cel blau. Jocs divertits, coloristes i senzills com Guitar Heroes.

ARIADNA AL LABERINT DE...videogamecollectors.com

Una altra web que cau a les esmolades urpes de l'Ariadna. En sortirà ben parada? Les seves Paraules Clau: curiosa, males fotos, habitacions atiborrades i farde de coleccions.

ESCOLTA'NS A CATALUNYA RADIO