2 de set. 2007

Cap al futur

Avui ha estat l'últim programa de la primera temporada del "Generació Digital" a Catalunya Ràdio, una experiència radiofònica molt maca. Hem parlat de moltes coses rel·lacionades amb el món dels videojocs i de l'art digital en general, hem rememorat el passat, viscut el present i predit el futur sense perdre de vista allò que l'Star diu "memòria històrica".

Gràcies a les ones hem pogut a més obrir micròfons i escoltar la gent. I avui he estat alliçonat. Podem pensar que coses com Shenmue són art en moviment, però de cop i volta entra la trucada d'una noia que diu que li agrada molt el Tetris al mòbil. I realment té raó, al final un videojoc no és més que entreteniment, una cosa que de vegades oblidem. Per això el joc més votat ha estat el Tetris. Llàstima que de moment no hi hagi cap per la PSP :-D

En fi, moltes gràcies a tots, oïdors, col·laboradors, presentador i director de programa. Avui més que mai m'he sentit completament digital. I ara, a encetar una nova temporada!

3 comentaris:

Des del Laberint ha dit...

Si, sens dubte, el Tetris és, per mi, el millor joc de la història! I el "Generació Digital" una experiència que m'ha permès acostar-me a un món que coneixia i que al final, reconec, m'està començant a interessar. Una abraçada, ha estat genial compartir totes aquestes estones amb vosaltres!

Anònim ha dit...

On em puc descarregar el mp3 del diumenge 2 i el dissabte 1?

A Cat ràdio no els trobo per descarregar. :-(

Anònim ha dit...

L'únic que no m'agrada del programa són la secció de lo que va passar tal any.
És com ho diria... Very spanish centered.