10 de set. 2007

Programa especial 11 de setembre

Estimats oients i lectors,

Aquest dimarts 11 de setembre a les 13:00 del migdia podreu escoltar una nova edició de GENERACIÓ DIGITAL. Aquesta vegada dedicat a la rigorositat històrica en els videojocs.
En directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio escoltarem l'ascensor amb Francesc Xavier Blasco, Olga Vallejo es perdrà a l'any 1998, escoltarem que compra l'usuari de videojocs a peu de botiga a la secció Market Test i per primera vegada a la història radiofònica, carregarem, en rigorós directe, a una pantalla de l'estudi, el joc GUILLEM DE BERGUEDÀ,el primer joc històrico-català de les nostres contrades.

No us ho perdeu.

1 comentari:

Gustavo Benéitez ha dit...

Bé, a banda de flipar amb l'spectrum endollat a una bravia, haig de dir que a mi personalment m'agraden molt més els jocs tipus Civilization.

Em sembla a més que productes com aquest, o com l'Europa Universalis, o fins i tot aventures gràfiques tipus "Inca" o les que feia la desapareguda Cryo són un bon argument vers els que diuen que els videojocs són violents.

Jocs on establir relacions comercials i aliances polítiques és fonamental per poder avançar. És l'alternativa perfecte als típics "mata-mata".