24 de nov. 2007

El centre multimèdia

Suposo que tothom ha vist en algun moment algun anunci d'una pel·lícula en format domèstic on Sony aprofitava per dir: veu-la en una Bravia amb "Full HD" i una Playstation 3. A mí la més recent que em ve al cap és "Piratas del Caribe".

Em sembla peculiar que Sony faci aquesta mena de propaganda dels seus productes. Es tracta senss dubte d'un combo màgic, a més Sony és l'única que pot fer coses com aquesta. La idea que molts tenim de consola de videojocs ja fa temps pels grans fabricants que va ser superada.

De moment encara no està disponible al Xbox Live Arcade el "pay per view", però la infraestructura està preparada. Es comenta (encara és un rumor) que la propera actualització de la 360 portarà l'esperat DIVX i Sony ja ha previst una resposta similar.

Blu-ray, HD-DVD, descàrregues de jocs antics inclús a la Wii, està clar que el centre multimèdia és cada cop més a prop.

1 comentari:

Roger ha dit...

Sony i Divx ja van confirmar al setmana passada que en una propera actualització ja podrem veure divx amb la PS3. Microsoft està parlant amb la gent de DivX, esperem que no siguin menys.

Esperem que el BR de PS3, respongui al què ens venen i no peti massa si veiem massa blu rays