6 de nov. 2007

Una MACA amb sabor 5 estrelles

Qui pogues tenir una recreativa, oi? Ja sigui una original o una MACA ( contracció de MAme CAbinet o sigui: moble de recreativa per l'emulador Mame) estic segur que tots els nostres oients es passarien hores i hores davant seu. Però.... algú ha pensat en la sed que donen les maratons a Street Fighter II? Doncs sí, tal i com llegim en aquest post de BoingBoing algú ho ha fet!!


Ara ja no hi ha excusa per desenganxar-nos dels comanaments de la nostra recreativa, doncs aquí tenim la MACA amb dispensador de cervesa de barril i sistema de refrigeració! I es que si alguna cosa hi ha millor que fer-se unes partides al Puzzle Bobble, es fer-les en companyia d'uns amics. I com no, assaborint una bona cervesa o refresc gasejat a gust del consumidor.

Per cert: doneu-vos pressa que es subhasta!!

1 comentari:

Gustavo Benéitez ha dit...

A Mèxic em van dir que allà posen Xbox amb emuladors a les sales recreatives. Pirata 100%, segurament una cosa com aquesta no té preu allà.

Ara bé, em foten molt els que rebenten les subastes d'ebay. Fixeu-vos qui ha pujat per la MACA, dos paios sense vots. Deuen ser d'aquells que entren per treure-li el negoci als altres...