30 de març 2008

La PS3 trencarà rècords?

Recordeu el programa al que van venir la gent del POWUAB? Vaig fer una defensa una mica forta de la PS3 a Europa, tot convençut que aquest seria l'any de la consola de Sony.

Ahir va succeir una cosa ben curiosa. Una de les botigues espanyoles online de roba, BuyVip, va posar a la venda un número limitat de PS3 a 200€. Es tractava del model de 40 GB sense cap joc, un lot massa bàsic pel meu gust. La venda començava a les 12:00, a les 12:01 ja no quedava ni una.



No vaig provar de comprar cap, de fet em va arribar un mail promocionant la venda i per la tarda m'hi vaig endinsar en un foro per treure informació de l'esdeveniment. Un munt de gent ho va intentar sense èxit.

Si una consola sense cap alicient (no té retrocompatibilitat, no té el dual shock 3, no venen jocs, no té encara gran catàleg) pot generar aquesta febre, què no farà quan surtin definitivament els Metal Gear, els Final Fantasy o els Gran Turismo (de veritat)?

Crec que està molt clar, Europa és de Playstation. El catàleg de Wii és horrible (pels jugadors veterans) i la Xbox 360, malgrat que ha tornat a baixar de preu, no té l'èxit que es mereixen els seus dos primers anys de títols increïbles. Pobreta, li auguro una caiguda lenta.

1 comentari:

Albert Murillo ha dit...

En 4 anys tothom en tindrà una i paral·lelament hi haurà una XBOX-EA en venda més potent. ;-D