24 de març 2008

Sonic Unleashed

De vegades les grans companyies troben un filó i l'exploten fins al final. El filó de SEGA va ser Sonic, la mascota que va néixer amb la Mega Drive i que va ser el rival digne de Mario.



Els Sonic de Mega Drive (i Master System i Game Gear) eren de lo millor que he provat mai en qüestió de plataformes. Quan l'eriçó va fer el salt a les 3d (i parlem només de jocs del Sonic Team) ho va fer a lo gran, amb un Sonic Adventure per Dreamcast incommensurable.

Llavors va començar l'explotació de Sonic: Heroes, Gems, Riders, Rivals, Rush, Shadow! i un seguit de subproductes cada cop amb menys qualitat. Semblava que la figura a la que SEGA li devia molt es diluïa entre mediocritats.



Potser algú a SEGA ha vist la llum i aquest cop fan un joc com Sonic es mereix. Aquest "Unleashed" té bona pinta, tot i que encara es nota que només han fet el disseny dels escenaris i aquests estan buits d'enemics.

Espero que ho aconsegueixin i que, de passada, el deixin descansar una mica. Que hi hagi tants Sonics no pot ser bo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caram, ara si que hem sorprenen, sembla que per fi saben el què volem els que ens vam quedar meravellats amb Sonic The Hedog (com s'escrivia? jejejej)

Per fi un Sonic avançat, però amb una filosofia més semblant als seus inicis.