28 de juny 2008

Wall·E i el seu Mod de Gamecube

Arran que avui s’estrena la nova pel·lícula de Pixar als Estats Units -m’estic referint a Wall·E- rescato de l’oblit un dels treballs de “hardmodding” (modificacions físiques d’aparells electrònics) més ben parits que he vist en els darrers temps: - Amb tots vosaltres la Gamecube convertida en Wall·E!!!


L'han creat uns "modders" alemanys -que no uns moderns alemanys, fuck!- i en veure com els ha quedat, un pot arribar a pensar si realment els de Pixar no tenien una Gamecube a prop quan van crear aquest simpàtic personatge robòtic. Podeu trobar més imatges de la "GameCube·E" en aquest enllaç.

Sobre la pel·lícula poca cosa puc dir fins que no l'hagi vista, però de moment és amb molta diferència el meu film més esperat. El seu argument gira al voltant d'un robot que viu sol a la Terra l'any 2700 i que es dedica a netejar tota la brossa que la humanitat va produir abans de deixar d'existir fruit del seu consumisme salvatge. Coneguts que ja l'han vista m'han comentat que sorprenenment gran part de la pel·lícula és completament muda, sense cap mena de diàleg. Ho trobo tant arriscat com genial per part de Pixar, són uns putus cracks. També m'arriben comentaris que el guió és brutal i que segurament juntament amb The Dark Knight seran les dues millors pel·lícules de ciència-ficció de l'any. Ho celebro, i és que Wall·E té molt bona pinta. Tant de bo es compleixin les bones vibracions que em transmet aquesta peli!

Us deixo el trailer per si encara no l'heu vist (per cert, encertadíssima la banda sonora de "Brazil").

3 comentaris:

Gustavo Benéitez ha dit...

Aquest robot fa una pinta a cortocircuito "que tira patrás"!!!

Albert Garcia ha dit...

Cortocircuito és DÉU!

Anònim ha dit...

Que bo!
Quina versio mes original.