9 de juny 2008

Kroll per l'iPhoneDigital Legends s'ha convertit des d'aquesta matinada en la primera desenvolupadora catalana que fa jocs per l'iPhone.
Xavier Carrillo ha presentat un nou joc per l'iPhone en el marc de la conferència de desenvolupadors d'Apple que s'ha fet aquests dies a San Francisco.
Si una cosa té el Xavier Carrillo, el CEO de Digital Legends, és que pot respondre a dos mesos vista un mail teu, però SEMPRE contesta.
El 23 de maig li preguntava si hi havia alguna novetat en la que estiguessin treballant.
Ara em contesta: Hola Albert. Minut 51.

Vídeo streamingAquí podeu escoltar un petit audio amb una entrevista que el Victor Correal de l'equip del Matí de Catalunya Ràdio amb Antoni Bassas li ha fet aquest matí. De les seves paraules es destil·la que continuarà desenvolupant per Nokia.

Recordo que en darrer programa de setmana santa del Generació Digital, li vaig preguntar durant el programa, si havien pensat en fer jocs per l'iPhone. Va contestar l'enèssim. "Això és confidencial".
Ara ens ha contestat a tots de forma espectacular: Kroll, un videojoc de plataformes semblant a God of War. Apareixerà al setembre per la plataforma iPhone-iTouch.

4 comentaris:

Albert Garcia ha dit...

Quina impressió ser al mateix escenari que Steve Jobs...

Encara no he pogut tastar aquest Krolll, i dubto que ho faci perquè a mi això de l'iPhone... Bah! Però crec que podem felicitar Digital Legends per haver arribat fins aquí. Tant de bo puguem parlar-ne per molts temps dels seus jocs.

Anònim ha dit...

Aquest enllaç és més directe.

http://www.youtube.com/watch?v=fRhtVfgslhk

Els gràfics són una mica Playstation 1. Openpandora té el mateix xip 3D però més potent que el del Iphone.

Albert Murillo ha dit...

Gràcies per l'enllaç.
Jo crec, de totes maneres que la qüalitat anirà pujant.

Gustavo Benéitez ha dit...

Ara recordo la seva cara de poker, ens amagava alguna cosa, eh?