15 d’ag. 2008

EL MILLOR CANDIDAT

Els Estats Units es troben de ple en una interminable precampanya electoral. Tot plegat es queda en John McCain contra en Barack Obama -no confondre amb el joc Odama de GameCube- o viceversa. Enquestes, entrevistes, previsions i un rebombori com n'hi ha pocs.



La qüestió és que als canditats els hi busquen les pessigolles amb mil preguntes, els posen sota el microscopi. Fà uns dies van sometre a Barack Obama a una enésima entrevista de caire molt personal, ja sabeu, per saber els gustos personals i apropar-ho més al públic. Vet aquí una pregunta de les que paguen la pena:

What's the last videogame you played?
Pong. That gives you a sense of my age. I loved that game.

Talment com tret de la espléndida secció AlterEgo del nostre Generació Digital. Un futurible president dels Estats Units de Nordamérica parlant -breument però parlant- de videojocs. Jo no em puc imaginar a un José Montilla, Artur Mas, José Luis Zapatero o un Mariano Rajoy fent una mínima referéncia als videojocs.

Aixó sí, una mica penós que el Pong hagi estat L'ÚLTIM joc jugat per Barack Obama. Coses de la política, suposo, que et fan viure dins d'una capsa i perdre tota la juventut, 47 anyets que té aquest senyor ara mateix. Ai, Mare de Déu Senyor...

8 comentaris:

Gustavo Benéitez ha dit...

Igual es va equivocar i va dir el "first", perquè si no és molt lamentable que l'últim hagi estat el primer.

Clar que en McCain no te pinta de dir res millor...

Albert Garcia ha dit...

Ssshhhh....
No ho digueu a ningú, però m'han filtrat els noms dels jocs als quals jugaven els nostres polítics.

MONTILLA - Desert Bus
MAS - Freddy Hardest
CAROD-ROVIRA - Guillem de Berguedà
SAURA - Princess Tomato
ZAPATERO - Ecco the Dolphin
RAJOY - Olé, Toro
LLAMAZARES - Second Life xD
AZNAR - Darrerament al Carmageddon

S*T*A*R ha dit...

Jo tenía entés que el Carod Rovira jugava al Butinet. ^c^

Albert Garcia ha dit...

Compte amb el Butinet STAR!

Albert Garcia ha dit...

Se m'ha acudit un altre polític que ara li deu estar donant al Brain Training... xD

Albert Murillo ha dit...

L'humor negre MAI m'ha agradat.

Albert Garcia ha dit...

Discrepo.Tota mena d'humor sempre és possible, de tots els tipus, colors i contra tothom sense distinció de cap mena. Això si, sempre que et riguis "amb" i no et riguis "de", i començant sense prendre't en serio a tu mateix. Al final, és només una qüestió de respecte. L'humor negre ÉS el millor, o això és el que jo penso.

Gustavo Benéitez ha dit...

Lo que ha fet Nintendo amb la wii, després de totes les declaracions abans que sortís la màquina i en lo que ha quedat -a nivell tècnic-, és humor negre també??????