3 d’oct. 2007

GENERACIÓ DIGITAL, premiada



Aquesta fotografia demostra que no fa falta portar traje i corbata per rebre un premi per la feina ben feta. Els texans estan començant a imposar-se en els nous cercles de les generacions digitals emergents.

El premi en qüestió ens l'ha otorgat el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya i s'anomenen Premis Exel·lècia en comunicació de les TIC.

El premi el van recollir en Jordi Sellas i l'Albert Murillo, però ben bé que anàven en representació de tots els que actualment fan possible el programa.

Francesc Xavier Blasco, STAR, Albert Garcia, Eloi Prieto, Gustavo Benéitez, Olga Vallejo i Ariadna Oltra: va per a vosaltres.

3 comentaris:

Skyblasc ha dit...

HEY!!! :)

Com deia el Màgic Andreu:

"Es que sóm booonss, ooohhhhh!!!!"

Anònim ha dit...

Enhorabona!
Us ho heu guanyat!!

A veure si així us donen més horari per fer el programa, que ara fent un al mes no és gran cosa, la veritat. Volem més!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!

Vaig conèixer el vostre programa fa cosa d'un mes a través de l'STAR i ara estic enganxat a ell baixant-me tots els programes desde la web. M’agrada molt perque no es tracta de un programa-anunci en el que només es parla dels últims jocs que surten al mercat, sinò que parleu de temes específics i s’enfoquen desde tots el punt de vista, tant desde el punt actual com el de generacions de consoles i ordinadors anterior, màquines recreatives, etc. A més a més, es molt entretingut i sempre s’em pasa el temps volant.

De nou, felicitats, i com han dit avans, que us donin més qüota de programa, com a mínim un cop per setmana!!