17 de nov. 2007

Controversy

No, no parlaré de la cançó de Prince, sinó de la que han muntat les revistes electròniques IGN i Gamespot arran l'anàlisi del joc Assassin's Creed.
Una diu que la versió de PS3 és millor, l'altre que la de 360, a mi em sobta bastant que es diguin aquestes coses tan extremadament diferents i que a sobre et facin pagar per llegir una colla de mentides, perquè està clar que les dues coses alhora no poden ser.



Em porta a reflexionar sobre les revistes de videojocs en general. Fins a quin punt són fiables? Malauradament darrera de cada anàlisi hi ha una persona, no pas un robot, i els seus gustos poden decantar un article per sobre d'una objectivitat que seria desitjable però no existeix en cap branca del periodisme.

M'agraden molt les anomenades "videoreviews", et posen imatges en directe del joc i et comenten una mica la mecànica i la seva història. Em recorda molt al videoxoc, aquell programa de TV3 que ha aparegut alguna vegada al Generació Digital, i també a certa revista de fa deu anys en format vhs el nom de la qual no puc recordar.

Jo no tinc ni idea si darrera d'aquesta "controversy" americana hi ha diners o casualitat. El que està clar és que passa alguna cosa.

5 comentaris:

Gustavo Benéitez ha dit...

Ho sé, és la tercera vegada que apareix aquest joc al blog, estic obsessionat, me'l compro? :-D

Albert Murillo ha dit...

truca a la Jade i li preguntes personalment ;-D

Gustavo Benéitez ha dit...

Ja ho he fet, diu que no té res a veure :-D

Roger ha dit...

Doncs mireu, si en voleu un altre, aquí teniu la comparativa de VaDeJocs

Josich ha dit...

Está clar que es una estrategia comercial i que hi ha diners per darrera. Sinó, es parlaria més del joc i no tant de les plataformes on es difón.

Crec que tot aixó despista una mica del tema principal i es que el joc no es el que hauria pogut ser (li falta xitxa) i que la Jade está tremenda.