18 d’abr. 2008

Arkanoid humanitzat

Fà uns dies al Generació Digital vam parlar del sistema N-Gage, sistema virtual per teléfons cel.lulars de Nokia que destaca per la versatibilitat d'oferir capacitats de joc molt superiors als entorns Java o Symbian que solen portar tots els telefonets que ens venen.

Ara Nokia fà una publicitat sobre el tema amb un video en Flash utilitzan técniques de stop-motion un pel trapelles. El que resulta bonic és que al mig d'aquesta mena d'anunci podem jugar a versió humanitzada -pala, bola i totxanes humanes- del Break Out!, Arkanoid o El Muro que venia dins de la cinta 'Horizons' de ZX Spectrum, escolliu la referéncia generacional que us vingui més de gust.Paga la pena invertir uns minutets per veure aquesta xorradeta a Get-Out-And-Play.

2 comentaris:

Albert Murillo ha dit...

que gran!

Francesc X. Blasco ha dit...

Tindrà quelcom a veure en aquest projecte l'artista NotsoNoisy?

Entrant en la màquina del temps del Generació Digital aquí hi ha el post del programa que varem dedicar al cinema i els videojocs l'estiu del 2006:
http://generaciodigital-films.blogspot.com/

En un dels apartats us vaig apuntar uns links als videos en stop-motion que aquest artista feia amb gent sentada en unes grades, reproduint partides de clàssics com:

Space Invaders:
http://www.notsonoisy.com/pong/

o PONG:
http://www.notsonoisy.com/spaceinvaders/