24 de nov. 2008

M'estic preparant per les festes de Nadal.


Fa potser un any que tinc al rebost MASS EFFECT. El tinc a l'espera per poder disfrutar d'aquesta òpera espacial en condicions. M'acabo de llegir el llibre "Mass Effect. Revelación" del guionista del joc Drew Karpyshyn, un escriptor que, per cert, va escriure el KOTOR, que també el tinc al rebost.

Llegint el llibre conec al 100% l'Univers Mass Effect. Conec la Ciudadela, qui varen ser els proteans i quin llegat van deixar després de desaparèixer misteriosament. Sé quines son les espècies de la Aliança com els Asari, Elcors, els Krogan, etc... Sé que l'Aliança no està gens a favor de la intel·ligència artificial.

Total, estic absolutament preparat per gaudir molt més d'aquesta aventura i a més, ara entenc que sigui un RPG. La complicació dels personatges, i l'Univers demanen d'una elecció per part del jugador.

Ja us explicaré el 9 de gener

2 comentaris:

TimeDevouncer ha dit...

Jo el tinc sense acabar, pero igualment penso que es un joc bonissim. No està gaire optimiçat i a vegades el joc va una mica brusc, pero es compensa per la sensació de llibertat i la seva historia.
Que el disfrutis.

Gustavo Benéitez ha dit...

Jo vaig jugar als kotor i tot i que em sembla un xic similar és molt bo. Em sembla que duc vint hores de missions i m'ha enganxat suficient com per voler acabar-ho... ai, si hi haguessin més de 24 hores al dia...