28 de des. 2007

Dragon Ball Burst Limits en català

Jordi Sellas, presentador del programa "Generació Digital" de Catalunya Ràdio, formarà part del primer equip de dobladors d'un videojoc en català. El joc triat serà Dragon Ball Burst Limits per ps3 i 360, el qual també comptarà amb la presència de diferents actors que varen doblar la sèrie originalment per TV3 i el K3.



Sellas posarà la veu de l'"speaker" del concurs d'arts marcials, aquell senyor amb ulleres negres que narrava el transcurs de cada combat en els primers capítols de Dragon Ball. "És una oportunitat única", declarava en Jordi quan es va fer pública la decisió. El projecte serà finançat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb un pressupost de 40 mil euros.

Atari també treballa en la localització a diverses llengües com ara l'euskera o el gallec, sabent que l'èxit de la sèrie a Catalunya i altres països del sud d'Europa va ser molt gran. Aquí teniu la nota de premsa oficial d'Atari Espanya on s'explica aquesta bona notícia.

3 comentaris:

sir.arthur ha dit...

Como ex-oyente de "game over" se la ilusion que le debe hacer a jordi sellas poder poner su voz en el juego, ¡¡¡¡felicidades jordi¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a en Jordi per haver aconseguit una fita única!
És el mínim que es mereix després de tota una vida dedicada a promocionar els videojocs a través dels mitjans de comunicació! Un home que val un imperi i que segurament també es mereixeria algun monument a Second Life!
De totes maneres, jo ho complementaria amb veus de la resta dels del programa. Quins personatges tindrien?
ENHORABONA A TOT L'EQUIP, BON ANY A TOTHOM!

S*T*A*R ha dit...

En resposta a les anteriors comentaris, en especial al del senyor Miquel, tal dia com avui no podem dir res més al respecte, es parla molt del tema i no voldriem restar-l'hi importància -que la té- a l'afer del nostre estimat Jordi fent anuncis molt més sucosos, ja que aquests moments estem enregistrant un epidosi pilot per TV3 que s'emetrà en HD després de les campanades del proper 31 de decembre i anem de bólid.

Al més pur estil La Cubana, els membres del Generació Digital per fi donem la cara, espero que ens reconeixeu per les veus, al menys. Aferreu-se a les cadires, que una de les noies fà una sàtira de la Jeanette Jackson i ensenya un pit, homenatge a un vell scketch de La Trinca que es va emetre per datas nadalenques fà una pila d'anys.

Com ja us deia, tal dia com avui molt i poc es pot dir.

^c-