1 de des. 2007

LA PRINCESA PROMETIDA - Quasi que per a vestir sants

30 anys han passat des de l'edició en anglés del llibre de William Goldman, 'The Princess Bride', coneguda a l'estat espanyol com 'La Princesa Prometida'. I 20 anys han passat des de l'estrena de la versió cinematogràfica, una pel.lícula considerada com a títol indispensable en el cinema d'aventures, entretinguda com poquets films aconsegueixen. Bons molt bons, dolents molt dolents, dolents que no ho són tant, amor, veganja, honor, fidelitat, espases i seqüencies de lluita inolvidables.

Dins d'aquests aniversaris -casualitat o no- s'ens presenta el videojoc que arrivarà a les nostres pantalles a la primavera de 2008, disponible per MacOS X 10.4, Windoze 2000/XP/Vista i Linux (2.6 kernel. glibc 2.4).

Mentre podem gaudir del trailer del joc i d'una reedició del llibre de la ma de l'editorial Martínez Roca amb capítols inédits. Si teniu ja la pel.lícula en DVD feriu bé de pensar-vos si comprar la reedició en cas de que es publiqui aquí. A USAlandia ja està disponible -es tracta d'una CUARTA edició ja- i a banda de tot un seguit d'extres típics en aquests casos -i l'eliminació d'altres ja editats, tot per fotre a l'aficionat-, sapigueu que la versió espanyola que ronda des de fà uns quants anys està capada, té escenes tallades respecte a l'anterior edició en video també editada a les nostres contrades.



I per si volguessiu ser una mica més nerds, agafeu una Wii i el joc 'Mario Galaxy', entreu a la Bigmouth Galaxy i pareu l'orella amb la música, resulta molt, massa semblanta a la BSO de la pel.lícula La Princesa Prometida, concretament a les seqüencies de l'escalada de 'Los Acantalidos de la Locura', 'The Cliffs of Insanity' en anglés.

Enllaços d'interés:

El videojoc: http://www.princessbridegame.com
El llibre: http://www.laprincesaprometida.com

2 comentaris:

Albert Murillo ha dit...

Siiiiiiiiiiiiii!

Ja és aqui l'S*T*A*R* !!!!!!!!!!!!!!

Ara només falta que the bigboss Sellas postegi algun dia!

;-D

Skyblasc ha dit...

Curiós l'anunci per a PC, MAC i PC+LINUX!!

Estarem arrivant a la normalitat en el cvamp del PC on sortir-te de la configuració PC+Win era condemnar-te a l'ostracisme videojueguil d'actualitat??

Esperem que sí :)