3 de febr. 2008

Els nens estan bé, no et preocupis


Avui un llibre del que estic entusiasmat: The Kids are alright. How the gamer generation is changing the workplace. El venen a can Amazon a molt bon preu i és una autèntica delícia de llibre on els videojocs i videojugadors en surten ben parats.
Els autors d'aquest llibre han arribat a la conclusió que la generació de nois que han crescut jugant a videojocs resulta que es prenen la feina d'una altra manera i el problema és dels seus caps per controlar-los. De fet, sembla ser que quan els controlen marxen del lloc de treball, ja que un tant per cent elevadíssim dels 90 milions de gamers que ara estan al mercat laboral als Estats Units canvien i canviaran de feina en un futur (un canvi de nivell?).
El llibre explica moltes coses, però una de les més importants és que la perseverància, ambició i coratge que hem adquirit durant tants anys eliminant als boss de finals de fase, ens serveixen, i molt, en el mercat laboral.
I realment tenen tota la raó, estic pensant en tots els que formen part del Generació Digital i renoi! tots sou uns cracks...