26 d’abr. 2008

GTA IV

Ho sento, companys, sé que parlarem del Wii Fit i que l'accessori serà la bomba, però està clar que el fenomen de la setmana és Gran Theft Auto IV. Microsoft s'ha gastat 50 milions de dòlars per tal d'assegurar contingut descarregable exclusiu. Els motius? La guerra oberta entre PS3 i 360.



Tots sabem que les exclusivitats, com les lleis, estan per trencar-les. Sony va comprar els drets de GTA però després de sis mesos van aparèixer les versions PC i Xbox. Estic segur que buscaran la volta per treure els mateixos mapes extres en PS3 i PC; o directament paguen i punt.

Veieu els fòrums de meristation, revista digital en castellà important. 338 pàgines d'una entrada dedicada al joc. I encara no és a la venda, tot i que alguns ja presumeixen de que el tenen, qui sap com, qui sap quina botiga els hi ha venut.

En fi, Albert, que si els teus fills poguessin triar entre Wii Fit i GTA IV, crec que buscarien una ració de predelinqüència, persecucions, trets i crim organitzat. Recordeu no obstant que aquest joc no està recomanat per "nens" més petits de 18 anys ;-)

10 comentaris:

Albert Murillo ha dit...

Aquest joc em fa mandra infinita.

Albert Garcia ha dit...

Diumenge per la nit.
La majoria de portals grans ja han publicat les seves notes del GTA IV. Cap baixa del 10.
Impressionant.

Albert Murillo ha dit...

mandra infinita x2

Albert Garcia ha dit...

Albert, t'està passant com al Quixot amb els relats de cavalleria...
La Wii t'està secant el cervell amb els seus pseudojocs crema-greix-neurones.
És possible que el nou GTA no sigui la fórmula més innovadora, però et puc ben asegurar que introduirà petites novetats que et faran flipar. Trust in Nico.

Albert Murillo ha dit...

No, no,
La mandra em vé perquè comentar aquest joc necessitarà d'unes hores de joc que reconeixent que no seran les més divertides de la meva vida, es fan imprescindibles per situar-te devant d'un títol que generarà tal quantitat d'opinions que no sé pas que hi puc aportar.
Total: sé que no em divertiré i sé que poca cosa puc aportar.

S*T*A*R ha dit...

El que fà llàstima és que si el joc es digues de qualsevol altre manera excepte GTA, passaria sense més pena que glória.

Night Driver rules. ^c-

S*T*A*R ha dit...

"... passaria amb més pena que glória" volia dir. UcU!

Gustavo Benéitez ha dit...

No estic d'acord, mira, els GTA no és que siguin ni de bon tros els meus jocs preferits, però una cosa està clara, de "Sandbox" n'hi han uns quants i sempre al final tots moren sense que ningú els recordi.

Anònim ha dit...

Doncs desp´res de jugar-hi 4 hores només puc dir: brillant (al menys el què duc fins ara) i que consti que no he sigut mai un seguidor d'aquesta saga.

Anònim ha dit...

instrument Take a piece of me