8 de nov. 2008

Reflexions sobre el programa d'aquesta tarda

Avui el 2.0 quasi falla. El hattrick no anava com de costum, quan m'he aixecat per preparar el programa de cada dissabte i fer l'alineació he vist que no carregava. Mare meva, mal presagi. Sort que al final hem guanyat i ja veiem la desena divisió molt a prop.

A l'estudi hem vist Megaman 9. Una Bravia, una PS3 i un megaman com un cigró-píxel. Un déja-vú en tota regla per un historic en una pantalla d'última generació. No m'acaba de quadrar.



Just en començar el programa hem contemplat una imatge per les finestres de catradio... bé, no val a dir res més. Sembla que el dia a Barcelona al final s'ha arreglat i alguns ho han aprofitat.



Per cert, navegant per la xarxa he vist aquesta pàgina sobre Nights. Està plena de vídeos i fins i tot un "making of" de la segona part. Realment curiosa.
I sí, jo no he vist "Starship troopers" i m'han vingut moltes ganes de veure-la. A veure si l'aconsegueixo aquesta mateixa tarda.

Edit: Albert Murillo

Ostres! M'ha costat 15 minuts trobarlo, però al final ho he fet. Tinc el Christmas Nights into dreams i ni m'enrecordava.
Aquest Nadal el jugaré. Fixeu-vos el preu. ;)

  

9 comentaris:

Gustavo Benéitez ha dit...

Ja trigues!
Per cert, 15, no està pas malament, el francesc diu que és difícil de trobar però jo l'he vist unes quantes vegades, això sí, mai m'ha fet il·lusió el Christmas... potser ja és massa tard???

dandel ha dit...

Gent, m'agrada força el vostre programa, sobretot la part nostàlgica. Però trobo a faltar més rigurositat en algunes intervencions.

He estat escoltant els últims programes gràcies al vostre podcast i de tant en tant fiqueu la gamba de forma preocupant. Per exemple, amb el tema dels iPod. Qui us ha dit que no es pot sincronitzar en més d'un ordinador? I d'on heu tret que quan cambieu de reproductor perdeu les cançons comprades en la iTunes Store? Precisament hi ha un compte d'usuari per aixó, igual que passa en la Xbox 360.

Sobre el Megaman 9 en PS3, no funciona amb emulador!

I en el programa que recordàveu sèries antigues, el Musculman no es va deixar d'emetre perque TV3 li donés la gana, sino per que no existien més capítols a l'anime japonés. El mateix va passar amb Fly... l'estudio japonès va decidir acabar l'anime on es va acabar a TV3 i no existeixen més capítols. No obstant, no quedaven 3 o 4 més per acabar la història, sino que continua durant una bona pila de kanzenban en el manga (Dai no daibouken).

En fins... la resta del programa és molt amé, però em semblava bo que tinguessiu aquest feedback... ¡informeu-vos més!

Vinga, ànims i a continuar millorant, que calen més programes com el vostre en català.

Albert Murillo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert Murillo ha dit...

Hola Daniel,

Et comento el tema iPod: no recordo gaire el que varem comentar sobre la sincronització, però jo crec que el que volíem dir és que l'iPod només es pot sincronitzar amb UNA Biblioteca d'iTunes. Evidentment pots sincronitzar-ho als ordinadors que tu vulguis, però les compres que hagis fet a la botiga iTunes no es traslladaran a la biblioteca del nou ordinador.
Segurament ens varem explicar malament.

Moltes gràcies per escoltar-nos i per opinar. Aquests comentaris ens fan créixer.

Gustavo Benéitez ha dit...

Hola Daniel,

sobre el tema Megaman 9, vam ser el Francesc i jo qui vam parlar del tema emulador. De fet ell i l'Albert em van dir que s'ho havien currat els de Capcom fent una conversió perfecte, amb els glitches de la màquina i els "slow down".

Però jo, que sóc molt mal pensat, opino que tot i que les declaracions oficials de capcom diuen que sí, que s'ha fet al pixel i que tot és a propòsit, no m'ho crec. El creador de Resident Evil (S.M.) va dir que mai sortiria RE 4 per PS2, i tots sabem com va anar la història dels 5 grans jocs de Capcom per Gamecube.

De tota manera gràcies pels comentaris, ja m'agradaria que algú inventés la ràdio del 2.0 ;-)

Albert, volem xat en directe!

Anònim ha dit...

Això del xat en directe estaria molt bé mentre s'emet el programa.

Albert Murillo ha dit...

Ja ho hem demanat.
El /endirecte només l'utilitzen 3 programes en periode de proves.
En breu ho tindrem disponible espero

Skyblasc ha dit...

Hola Daniel,

Els teus comentaris són estupends i no ens fa cap por que ens critiquin ni que ens diguin on ens equivoquem doncs, es clar que ens passa!! Pensa que molts dels comentaris del programa són purament espontanis, en resposta a com va derivant la tertulia en aquell moment, i per tant a vegades ens pot fallar la memoria en alguna dad o algún apunt. El que vull dir es que GD no està guionitzat al 100% i molts cops al fer-ho en directe és fora micro on alguns ens fem els comentaris i ens adone'm de que en algún punt hem errat o no hem sigut prou acurats.

Per part meva als teus comentaris dir que crec que en el programa vaig comentar que ALTRES iniciatives semblants com els Sega Smash Pack per Dreamcast, que funcionaven amb un emulador de Megadrive de la propia SEGA. Tal i com diu en Gustavo varem fer referència al tema que la propia Capcom va dir que s'havien volgut reproduir fins i tots els defectes i artefactes d'un joc de NES, però assegurar categóricament que el MM9 era un emulador, si no es va fer humorísticament dubto que es digués en serio.

Moltes gracies i segueix criticant-nos es clar!! :)

Anònim ha dit...

Ostres, quants comentaris... :-)

M'alegro que haveu contestat, i és molt bona idea lo del xat en directe.

Respecte a les crítiques, només dir-vos que van ser dos o tres coses que em van sobtar escoltant el podcast del programa, i vaig estimar adient comentar-ho al blog. M'alegro que us les preneu de bon humor i que ho aclariu.

De Capcom i el RE4 millor no parlar-ne...

Seguiu aixi nois/es!