2 de nov. 2008

Resident Evil: wii edition?

Alguna cosa no va bé quan al catàleg de la Wii una de les companyies més en forma, Capcom, comença a estirar les seves sagues més conegudes. Tots ens preguntem, deixaran l'ambigüitat i treuran "Street Fighter IV" per Wii? Capcom respon: "treurem 'Resident Evil Remake: Wii Edition'".


Fa temps que no veig coses realment interessants en l'horitzó de Wii. I em preocupa, tant com la pura especulació immobiliària, perquè al final que la Wii sigui la consola més venuda és una bombolla que quan esclati no sé ben bé quines conseqüències tindrà.


Sincerament, senyors de Capcom, estic començant a cansar-me de tants "Resident Evils". Estic segur que la gent que té una Wii mereix novetats com les que reben PS3 i 360.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si que les mereixem!

Jo estic una mica farta de moure el cul amb la wiifit, de saltar com una idiota amb la balance board, de moure els braços amb el wii sport... Vull una cosa on el mando de wii segueixi sent un mando enlloc de cualsevol accessori.

Si vull jugar a jocs seriosos, haig de trureli la pols a la 360 o a la PS3.

Albert Garcia ha dit...

I després van dient (i no miro ningú, o sí) que si Nintendo exigeix molta qualitat, que si el Seal of Quality, que si posa molts obstacles a la publicació de jocs per a la Wii, que si històricament ha estat sempre difícil... Si si si, el que vulguis...
Però només hi ha una certesa, això no és cert! Es demostra mirant el seu catàleg.
Bona reflexió Gustavo!

Gustavo Benéitez ha dit...

uffff, qui diu això, que li ensenyaré uns quants "truñacos" per la N64!

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala