13 de des. 2008

Hattrick: ja queda poc

Nois, avui no hi ha Generació Digital a la ràdio. Per un motiu solidari, la marató de TV3 de la que hem parlat al programa i serveix per recolzar aquelles famílies que no ho estan passant bé, més encara en aquest tram de l'any on hom parla de reunir-se amb els més propers i passar uns dies de joia.



Però el nostre equip no descansa, continuem endavant en la nostra lligueta particular, enfrontats amb tothom i gaudint del desencadenant. Ha estat una setmana molt profitosa, hem anat a l'estranger i hem guanyat el nostre primer partit fora. Estem a punt pel partit d'avui i la setmana vinent juguem a casa contra l'Stuttgart 05, equip d'un noi català que viu a Alemanya i ens escolta a través d'internet.

Anem tercers però empatats a punts amb el "Productos Españoles", si tot va com ha d'anar aquesta nit serem segons, ja veurem què fem nosaltres i què fa el Barça davant el Madrid, tot i que ara mateix em preocupa més el nostre Generació Digital.

Actualització:
Hem guanyat. Ara anem primers de grup amb un punt per sobre del segon. La sorpresa de la jornada que el milindros ha perdut amb el nostre proper rival, el cazafantasmas, això demostra que no hi ha equip petit i que el futbol és així i tal i tal, com a la vida real ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh si, ja falta menys pel barça-madrid. Me sap greu per tots vosaltres que el barça hagi de perdre... però així és el futbol!

PD: menos mal que es missatge és anònim...
Vos escriu un mallorquí.

Gustavo Benéitez ha dit...

Encara queda pel partit d'aquesta nit, però el madrid no ho té fàcil. Que guanyi el millor.

Anònim ha dit...

Pues mira quines coses de la vida que en es final va guanyar el pitjor...
Arghhh!!!!!!!!!!!