11 de des. 2008

Home, ja ets aquí!

Dos anys esperant promeses incompletes de Sony i per fi arriba, sense grans cerimònies ni rebombori, el sistema "definitiu", Home. A Sony li està passant darrerament que totes les seves innovacions, quan arriben al mercat, tothom les ha paït i les considera normals. Què em dieu dels discos UMD? Encertats per un videojoc, un desastre per les pel·lícules.


I el blu-ray? Va generar expectació fins que va guanyar el mercat del HD-DVD, després ningú no en parla. La Playstation Store? Una bonica manera de rememorar jocs de PSOne... en una PSP, una màquina molt més potent que hauria de donar meravelles del segle XXI.

I les mogudes amb el tema retrocompatibilitat i les versions de la consola? Un error, sota el meu parer, que segurament l'ha fet perdre la guerra -almenys moralment- contra Microsoft.


Però el futur està clar que és a Internet. A això que anomenem Web 2.0, a les comunitats de jugadors, als fòrums, als intercanvis a través de la xarxa... I per una vegada sembla que Sony està recolzant aquests moviments i no tractant d'imposar els seus estàndards. Benvingut doncs a la experiència Home!

1 comentari:

Albert Murillo ha dit...

Home, el blueray ningú el comenta pq és el que tindrem a caseta tots en 5 anys.
Ineludiblement.