6 de des. 2008

Més hattrick: emoció aquest dissabte

Neguitós. Tota la setmana connectant-me cada nit per veure si es recuperen els meus jugadors. Dos tocats, els he alineat i ja veurem com responen. I el mercat de fitxatges, autèntic vici i maldecap per aquells que volen comprar i no tenen diners ;-)


La setmana passada va ser una jornada memorable, i plena d'emoció. Al descans del partit de dissabte anàvem 2-2 i començava a tenir por. La pressió, un cop més, de perdre contra un equip fàcil. Però a la segona part l'equip va reaccionar i al final va esdevenir un resultat prou escandalós, 7 a 2.

Ara bé, la sorpresa de la jornada va ser el "Productos Españoles", ferm candidat a guanyar la lliga que va perdre contra l'últim de la classificació. Un desastre per ells que explicaré amb detall si hi ha temps i que em sembla que serà l'inici de la regirada monumental que patirà la nostra lligueta. Temps al temps.

I tot per què? Doncs perquè avui ja tornem a jugar el partit del segle, contra el "Milindros", d'un noi català que encara no he volgut contactar i que em sembla a mi que serà el nostre gran rival aquesta temporada. Si ens voleu donar suport podeu entrar a Hattrick i buscar-nos. Generació digital és el nostre equip i aquest dissabte t'esperem en directe.