18 de gen. 2008

El Dopping arriba als videjocs


Si RedBull et dona ales, qué et dona FPSBrain? Doncs pel que sembla et dona millor eficàcia en els jocs FPS tipus HalfLife, Quake3, etc... Amb una formula que anuncia millorar la capacitat de concentració, reacció i percepció, es publicita com el producte equivalent a les begudes isotòniques dels esportistes, però pels jugadors hardcore dels shooters en primera persona.

Avui en dia que els videojoc estan cada cop més extesos i cada cop més s'els fa més reponsables dels mals de la joventut ( diuen els responsables de McDonald que l'obesitat infantil no és culpa de les seves menges hipercalòriques, si no del sedentarisme relacionat amb els videojocs!) , si al fet de veure "drogues" en els jocs ( recordeu el cas del Diazepan al MGS2?) ademès ara apareixen pastilles per millorar el rendiment del jugador, no vull ni pensar l'acós mediàtic al que serem sotmesos.

Ademès, seria just per a les competicions on-line el pendre aquests substàncies? Demanaran ara als campionats una proba anti-dopping? Potser seria bo recordar aquelles frases amb les que el FBI ens advertia desde els recreatius a finals dels 80 : "Winners don't take drugs!"