27 de gen. 2008

"Yo para ser feliz...

quiero un camión". O potser un cotxe de GT5. Tan se val, la "felicitat" només costa 35 euros, o això pensa Sony en comunicar oficialment el cost del joc GT5 Prologue, un festival de cotxes, circuits i modes.... No! que aquesta és la demo i encara no porta totes les característiques que sí s'inclouen en la versió final.



Una manera de fer caixa? Un avançament del "millor" joc de cotxes a un preu assequible? Una pressa de pel? Vosaltres jutgeu, a mi fa temps que la saga Gran Turismo em fa mala espina, cert que molt bonica, però molt avorrida. M'ho passo molt millor amb un Sega Rally, un Need for Speed o un Grand Theft Auto, lo de donar voltes sense parar fa temps que no m'atreu per molt foto-realistes que siguin els gràfics.

Val a dir que aquesta demo la compraran milers d'usuaris. La idea no és dolenta, però fa mal a la butxaca. Ja podria ser gratuïta la demo...

1 comentari:

Roger ha dit...

Això va començar amb el GT4 oi ? suposoq ue deu ser una manera molt lletja de fer calers per tal d'aguantar els llargs períodes de creació del videojoc en qüestió, perquè realment, estan molts i molts anys fent els últims GT.

Per mi, una estafa, sobretot si després el fet d'haver-te deixat 35€ amb una demo, no et comporta cap benefici a l'hora de comprar la versió final.