13 de gen. 2008

PS3 o 360?

Sempre he pensat que les dues consoles estan molt compensades i les comparo amb dos grans cuiners. La 360 és el cuiner amb els millors ingredients, les millors mans, les millors receptes i la mà de Microsoft pel darrera. La PS3 és el cuiner amb els millors ingredients, les millors mans, un llibre de receptes curt i la llibertat d'experimentar.



Quina és millor? Durant aquest temps hem vist Gears of War, un joc collonut fet en un any de vida de la consola 360. I durant aquest 2008 veurem GT5, Metal Gear i Final Fantasy, que tècnicament estaran a un nivell superior però que necessiten equips molt grans per treure-li suc a la màquina. En el temps que es fa una superproducció es creen 20 o més grans jocs dels, diguem-ho així, normals. I gairebé sempre estan millor en versió 360.

Solució? tenir les dues, és una qüestió de filosofia d'empresa, no pas de potència de les màquines. Mentre Microsoft no deixi tocar els budells de les seves màquines (i amb això incloc els PC) no podrem fer una comparació real.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això d'experimentar amb la PS3 caldria veure-ho, no se ben bé a què et refereixes. Es preten vendre la PS3 com quelcom lliure, però jo no li trobo res de lliure.

Per mi les dues màquines són bones, però si mires ara amteix quina és millor, per mi ho és al Xbox 360. Al text que has escrit queda ben clar.

La PS3, de moment, a part d'algun joc (Heavently, Ratchet, Uncharted, tots ells molt curts) serà una bona opció en un futur. Ara per ara, tot és fum i sobretot retards en les dataes de sortida de la gran majoria de jocs i aplicacions interessants.