19 de des. 2008

festes?

Amb aquest ball de festes estic fet un embolic. Demà juguem partit contra "Cazafantasmas" a la nostra lliga particular. Tenim un programa farcidet amb 3 dels nostres savis parlant de sí mateixos. I tenim ganes d'agafar vacances, alguns ja tenen la sort de fer-ho des d'avui mateix.


I què millor que fer cua comprant videojocs? Suposo que ara és el moment per regalar, però dissabte passat vaig tenir el gust de presenciar la gentada que hi havia en un Game i m'imagino que aquest dissabte serà encara pitjor. O sigui que de moment quiet fins després de reis.

Diuen que cada cop hi ha més gent enganxada a això dels jocs de vídeo, que és una indústria amb molt futur i un present enlluernador. Tot i així jo em pregunto: perquè encara apliquen l'iva del 16% sí això hauria de ser cultura? I perquè costen encara 65€ les novetats? Tenia entès que quan les coses maduren baixen de preu, però algú no està fent el que hauria de fer.

I totes aquestes reflexions un divendres 19, a quatre dies d'encetar el nadal i a pocs més per acabar l'any. I de pensar que hi ha molta gent que no pateix per si la PS3 és o no millor que la 360. Som privilegiats i espero que l'any 2009 sigui bo per tots aquells que llegeixen aquestes línies. Sense excepció.

Bones festes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

Anònim ha dit...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

Anònim ha dit...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

Anònim ha dit...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog