7 de des. 2008

Rocky horror picture show

Quan entres en un cinema i el primer que et diuen és que o ets "gilipollas" o ets una "meuca" i que t'ho posaran a la cara i que tothom ho veurà, ja comences a preveure que la pel·licula no serà normal.

L'equip de Generació digital vam anar a retre homenatge a aquesta tradició que se celebra de tant en tant en alguns indrets de la Barcelona desconeguda. Capitanejats per en Francesc Blasco, que ens va donar instruccions mil·limètriques de tota la escenografia que acompanya el ritual, guiats pel mestre Jordi Sellas -al qual li van tocar el cul davant de 200 persones- i escortats per l'alferes Albert Garcia, que va intentar lligar amb una dubtosa hostessa de cabells decolorats i corbes masculines posant-se la roba de l'inrevés per cridar la seva atenció.



I després de l'escalfament comença la pel·lícula de veritat, un sense parar de riure gràcies al grapat de comentaris que feien els organitzadors del ritus durant el film. Indispensable el lot d'atrezzo que ens va proporcionar en Francesc i que contenia coses tan absurdes com una pistola d'aigua, uns grans d'arròs, un globus, unes cartes o uns guants pel... tracte rectal.

Ho podria explicar, però perd la gràcia. S'ha de veure, s'ha d'anar a treure el costat friki que tots tenim, s'ha de valorar l'actuació dels protagonistes d'una pel·li absurda i s'ha d'estar preparat per cridar-li a la pantalla "sexo anal!". Raquel, Gina, si mai teniu fills això no li heu d'explicar!

4 comentaris:

Gustavo Benéitez ha dit...

He oblidat comentar el karaoke previ amb l'orquestra mondragon. "Raskayú cuando mueras que harás tú".

Skyblasc ha dit...

Let's do the Time Warp Again!!!!

;)

Albert Garcia ha dit...

Va ser brutal! I quina forma de perdre la virginitat! xD
Gràcies Francesc! Una experiència inoblidable.
Jo vull tornar. Algu més s'apunta?

Gustavo Benéitez ha dit...

Home, deixarem que passi una temporadeta, no? Encara tinc certs moments inoblidables a les retines ;-)