28 de gen. 2008

Jo tenia entès que eren rivals...

Avui he anat a la Biblioteca Municipal de la Sagrada Família, a Barcelona. Abans d'anar a buscar un CD de la mediateca que tinc reservat, passo per les prestatgeries de revistes i diaris. Hi ha sobretot homes, jubilats, asseguts a les taules, llegint El País, La Vanguardia, El Periòdico... algú té obert més d'un diari, i fins i tot una revista, tot i que les revistes les acostumen a demanar més els joves (en aquesta biblioteca -nova, fantàstica- hi pots trobar desde l'Altaïr al Elle, passant pel Time).

Just és en aquest instant quan clavo la mirada a l'estant de l'esquerra: a mitja alçada reconec algú. En Mario. El Mario de Nintendo, vull dir. Pujo la mirada i llegeixo la capçalera: NINTENDO Acción és la revista en qüestió. L'agafo. Sec en una taula amb un parell de jubilats, que em miren fugaçment i tornen a les seves grises lectures. Grises per contraposició a l'exemplar que acabo de deixar damunt la taula, ple de colors.

Miro millor i identifico que es tracta del número de desembre del 2007, el passat, i a la portada a més del Mario hi surt el Sonic. Vaja, Nintendo i Sega es donen la mà. Es veu que ara la Wii ha tret un joc en què les dues mascotes de les dues marques enemigues (Nintendo i Sega) s'enfronten en uns Jocs Olímpics. Desconeixia aquest joc, i també aquesta estratègia de les dues companyies.

Algú m'ho pot explicar? On ha quedat la mítica rivalitat entre 'nintenderos' i 'segueros' que m'heu venut els últims anys? Espero, amb ànsia, una resposta.

4 comentaris:

Albert Murillo ha dit...

Ariadna, jo vull escriure com tú!

Anònim ha dit...

Ariadna, farem un club de fans!
^_^

Roger ha dit...

I no només això, ara es veuran les cares a Super Smash Bros i fins i tot en Solid Snake i serà.

PD: Per cert, he descobert que l'Ariadna volta pel 324 fent els telenotícies !!!!

Gustavo Benéitez ha dit...

Els diners, Ariadna, els diners...