9 d’ag. 2007

Això és una campanya de trafic!!!

L'alcohol i la conducció no són una bona barreja, i probablement la millor manera de donar el pitjor final a una nit de festa. El principal problema és com fer que les persones que han begut siguin conscient de com d'afectades estan les seves habilitats per conduir, si com tots sabem els efectes euforitzants de l'alcohol ens donen la sensació de que anem més segurs que mai??

En una campanya posada en marxa en certs bars, cafès i locals de la ciutat de Frankfurt, s'han instal·lat en els lavabos ( i tots sabem que un cop hem begut un xic, les visites als lavabos són freqüents) la PISS-SCREEN, la "Pantalla dels Pixats" o en un joc de paraules amb "piss-off", la "Pantalla dels Beguts", on han substituït la tan clàssica "diana" dels urinaris per uns sensors que controlen la direcció del raig. Tant bon punt iniciem la micció, una pantalla situada a la nostra alçada posa en marxa un cotxe per un circuit virtual a l'estil de "Need for Speed", controlable a dreta i esquerra pel nostre raig. Si aconseguim evitar col·lisionar durant el trajecte, ens podem felicitar, però si la nostra manca de reflexos fa que ens estimbem, apareix un missatge recordant-nos que potser no hauríem d'agafar el nostre cotxe "real", i donant-nos el número d'un servei de taxis.

Desde el Generació Digital estem convençuts que les acrobacies al volant s'han de quedar en les consoles i us recomanem a tots una conducció prudent i un consum raonable ( excepte si seguiu els consells de certs ex-presidents del Gobern, es clar).