23 d’ag. 2007

Cinema sobre videojocs

Al llarg de la nostra història hi ha hagut varis intents d’adaptar alguns dels videojocs més populars a la gran pantalla. Els resultats, com tots sabem, han estat molt variats: des de pensar que has malgastat el teu temps quan podries haver estat avorrint-te mirant una paret blanca, fins a pensar que la pel·lícula havia estat entretinguda.

No obstant el regnat de directors com Uwe Boll està a punt d’arribar al seu final: Ja s’ha presentat el trailer sobre un joc que tothom reconeixerà, i que promet ser la gran pel·lícula que redimirà el gènere de les adaptacions de videojocs:

"Minesweeper: The movie"

http://www.collegehumor.com/video:1770138

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Boníssim!

Gustavo Benéitez ha dit...

Poca broma, el pescamines deu ser dels jocs més populars del món juntament amb el solitari!

A més, jo soc fan dels Mortal Kombat i l'Street Fighter. Hi ha res millor que els personatges que fan de Ryu i Ken? Molt bona ha de ser aquesta per fer-me oblidar "Bienvenido a Combate Mortal" :-)

Skyblasc ha dit...

Sí, home! I tant que n'és de bona la peli de l'Street Fighter. Amb aquest Van Dame que clava el paper del carallot del Guile ( no sé si és per l'ultra americanisme que d'estil·la però sempre ha sigut un dels que menys m'agraden de personatge)... No seriosament, a mí no em va agradar massa, realment, i mira que posar al pobre Raul Julia fent de Bison... Jo no sabia si al final es posaria a ballar la "Mamushka" amb la Chun-Li o qué!