3 de gen. 2009

El preu de la PS3 baixarà

Si heu de comprar una ps3 espereu. És segur que després de reis faran una rebaixa de 100 euros al preu oficial, és a dir, d'aquí uns dies costarà 300€, consola 80GB més dual shock. És molt probable que mediamark o el corte inglés o carrefour facin aquest preu amb lot inclòs, un joc.


Estic tentat, diuen a més que la retro tornarà en forma de programa, com el linux. que l'has d'instal·lar però té compilador de C/C++ GNU. M'atrauria molt més si tingués logros/fites, si tingués retro i si hi hagués servei de lloguer de blu-rays prop de casa. He vist el Home i no m'agrada, per aquestes coses ja existeix el PC.

És la contraofensiva de Sony, després de molt temps ja té per fi un joc superior, Killzone 2, aviat tindrà un super esperat com és Final Fantasy XIII i a l'estiu -crec- surt Gran Turismo 5. Sí, potser semblo un comercial de sony però la realitat és que la competència ha fet que la Xbox 360 sigui una gran consola, amb un preu molt competitiu i un catàleg de jocs a l'alçada de PS3. Per tant el moviment de Sony era necessari. I segur que Microsoft encara pot baixar una mica més el preu dels accessoris. Mentre hi hagi guerra tots guanyem.