11 de gen. 2009

Generació Digital 3.0



1.0
El programa Generació digital, va néixer l'estiu de l'any 2002 amb un altre nom (Game Over), en una altra emissora (Ona Catalana) i gràcies a la que era directora de programes en aquells moments: Neus Bonet. En aquella etapa es varen fer uns 140 programes.
2.0
L'estiu de l'any 2006, amb Ona Catalana ja desapareguda, ens fitxen a Catalunya Ràdio per la programació d'estiu i els festius intersetmanals dels següents dos anys i el programa canvia de nom a Generació digital.
3.0
Després de dos anys entrem a la programació convencional de la temporada 2008/2009 i el programa s'emet els dissabtes de 15:00 a 16:00.
Fins ara s'han emès més 200 programes i va ser aquest dissabte passat dia 10 de gener que el Generació digital va entrar oficialment en la seva etapa 3.0 gràcies a la nova forma d'escoltar, veure i participar durant el programa a la pàgina del endirecte.


Una potent eina, exclusiva de Catalunya Ràdio, que permet veure l'estudi a través de 3 webcams, participar en un xat en directe, moderat per la gent del programa, participar en enquestes, enregistrar veu, accedir a informació addicional etc, etc....

L'experiència d'aquest dissabte iniciant aquesta nova eina va ser il·lusionant per tots els integrants del programa i esperem treure-li tot el suc que pot donar i que vosaltres gaudiu d'una altra manera quan ens escolteu en directe els dissabtes de 15:00 a 16:00 en el programa de cultura i entreteniment digital de la Ràdio Nacional de Calalunya.