31 de gen. 2009

Resident Evil Degeneration

Avui hem parlat de les pel·lícules de Resident Evil i val a dir que, tot i que en general a cap de nosaltres ens satisfà qualsevol de les produccions basades en videojoc, hi ha una versió feta per ordinador que està prou bé.


"Resident Evil Degeneration" és una aposta de Capcom i Sony Pictures per la distribució directa en DVD, Blu-Ray i també en UMD i la millor amb diferència de les adaptacions de Racoon City i el T-Virus.

D'estètica molt similar a "Final Fantasy: Spirit Within" i seguint l'argument del videojoc amb més cura que no pas els metratges de Hollywood, "Degeneration" es situa anys més tard del que va succeir a Racoon. Els protagonistes són Clare Redfield i Leon Kennedy, els hem vist protagonitzar el videojoc en algun capítol i ara els tornem a veure plegats.


Hauran de lluitar contra el G-Virus, també aparegut a la tercera pel·lícula "de carn i ossos", "Resident Evil Extinction". Dubto si ha arribat a sortir oficialment a tot l'estat espanyol, jo he aconseguit la versió en anglès i si l'enteneu una miqueta podeu seguir-la sense problemes. La recomano fervorosament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Haurem vist pel.lícules diferents, doncs, per que jo la vaig comprar el dia 20 i t'aseguro que, excepte la trama i el escenaris -els renders llueixen millor que mai-, hi ha poca cosa que salvar, ja que l'animació facial es molt inferior a Advent Children o a the Spirits Within... i estem parlant d'una pel.li de l'any 2001!!!

Aixó si, comparant-la amb la trilogia de la Milla Jojovich, es 100% recomenable.

Gustavo Benéitez ha dit...

Sí, això mateix, la peli és normaleta, però és molt millor que les de "carn i ossos". És una bona peli en aquest context.

Eloi ha dit...

He vist la pel·lícula i és normaleta. L'animació és dolenta pel que ha arribat a fer Capcom en alguns videojocs. La història és entretinguda, però sense ser res de l'altre món.

En resum, una pel·li per la gent que li agradi el tema Resident Evil i les pelis de persones reals li hagin sapigut a poc.